mandag 22. juni 2009

Arbeiderpartiet har skylda



Jeg vil våge å påstå at alt som er galt her i landet er Arbeiderpartiet sin feil. Arbeiderpartiet gikk i 2005 til valg på Nytt flertall. Det er ingenting nytt med Arbeiderpartiet. AP har styrt Norge totalt 54 av de siste 74 årene, hvorav over 30 har vært som en av verdens rikeste nasjoner. Allikevel har de ikke klart å løse noen av de store problemene vi har i Norge. Fremdeles har vi over 280 000 mennesker i sykehuskø (folk dør i sykehuskø) fremdeles har vi en dårlig integrering, fremdeles har vi veier som ser ut som de ble bygget før bilen kom til verden, fremdeles har vi en skole som vi ikke er stolte av, fremdeles har vi ikke i verdens rikeste land råd til å ha tilstrekkelig med politi i gatene og fremdeles så får ikke bestemødrene våre sykehjemsplass.

Det Arbeiderpartiet ikke har klart å fikse i løpet av 54 år, klarer de ikke i løpet av de 4 eller 54 neste heller.

Nestleder i Arbeiderpartiet, Helga Pedersen trakk frem i sin eventyrtale til landsstyret i fjor hvor hun så for seg Norge i 2020, når AP hadde styrt i 15 år, da ville alle som trengte det få sykehjemsplass, da ville vi ha en vellykka integrering og da ville vi ha verdens beste skole.

Arbeiderpartiet trenger altså 15 år på å få rydde opp i disse tingene, jeg er sikker på at de sa det samme for 15 år siden også. AP har jo allerede fått 50 år på seg, jeg synes det rett og slett er frekt ovenfor velgerne i Norge å be om mer tid.

Det Statsminister Stoltenberg burde sagt til det Norges befolkning er: Beklager Norge, men vi har prøvd, vi har prøvd i lang tid, vi har prøvd i over 50 år. Men vi får det dessverre ikke til. Vi har tydeligvis ikke verken politikken eller mannskapet som trengs. Derfor ønsker vi alle andre lykke til.

AP-regjeringer opp gjennom tidene har hatt mange navn, men denne regjeringen er nok best kjent som løftebruddregjeringen. Her kan dere se valgbrosjyren fra AP i 2005: ”Vi skal fylle opp” står det. Bildet av den lille jenta i det tomme bassenget er tatt på en skole i Askim kommune i Østfold, hvor Arbeiderpartiet har ordfører. Det bassenget står fremdeles tomt. VG kunne også nettopp avsløre at i Arbeiderpartistyrte Lillehammer, (AP 40,6 %) tømmes nok et basseng.

I tillegg til dette publiserte VG en liste over hele 88 løftebrudd fra den rød-grønne regjeringen. Det er på grunn av slike ting som dette at det er en stor forakt for politikere her i landet.

Regjeringen og Arbeiderpartiet har hatt sin tid, de har gjort sine tapre forsøk, men får det ikke til. Nå er det på tide at noen andre tar over.

Denne regjeringen trenger definitivt avløsning og det skal de få i høst!


Bare for å spare meg for å svare på et drøssevis av kommentarer så vil jeg påpeke at jeg ikke sier at Arbeiderpartiet ikke har fått til noen ting i løpet av disse 54 årene. Men vi diskuterer akkurat de samme problemene, hver eneste valgkamp. Det viser at problemene ikke er fikset.

Jeg svarer gjerne på alle spørsmål dere måtte ha om FpU og FrPs politikk. Send meg gjerne en mail på atle@fpu.no eller legg igjen en kommentar nedenfor.
Du kan også følge meg på Twitter

FpUs valgkampsaker er:
Lavere skatter og avgifter
Mer valgfrihet i skolen
Strengere straffer for kriminelle

For å melde seg inn i FpU kan du klikke her

1 kommentar: